Set anys des que va començar aquest camí. Abans ja caminava però no sabia que cal orientació. No creia que existís. No sabia que estimar fos una altra cosa. No era fer el que volen els altres per ser estimada. No era estar enfadada perquè les coses i les persones no són millors.

Veniu a compartir un bosc de llum de cera pura d’abella Vita Levis, veniu a inspirar i ampliar el vostre dins amb l’aroma de romaní destil·lat tres hores abans per les Trementines.

Veniu a conèixer a les dones de Wad-ras que a través de la Fundació Ared, han cosit la bosseta que du el regal d’una llàntia d’oli cuita amb les nostres mans al taller de Sant Benet de Montserrat.

Veniu a tastar la qualitat divina de l’oli Peccatum7, la cervesa Dalmases, el vi l’Olivera, les delícies de Granel, Cal Senzill

Veniu a escoltar la paraula d’aquells que lluiten per un món més just i solidari de tots els temps: Ramon Llull, Teresa de Jesús, Rumi, Evaristo Páramos, Josep Riera, Jacint Verdaguer, Javier Bustamante.

Veniu a escoltar al mestre Pau Figueres, sobre la Bellesa i Saviesa que emana del seu cor i la seva guitarra.

Veniu a escoltar el contrabaix de Miquel Àngel Cordero miraculosament la base musical i l’alçada humana d’aquest projecte artístic de caràcter social i ecològic.

Veniu a escoltar als germans i mestres àrabs Ayoub i Soulimane.

A la veu de l’Esperit que brolla de l’Eli Erra, l’horitzó sonor que enamora i que emana de les mans d’en Joan Cabó a l’orgue del Pi.

El gong simfònic i la transcendència, el sentit de vida que ens regala la Marta Reixach.

L’escenografia mòbil i sonora de El Cor de Vallferosa, un cor de generositat i vida Viva.

Veniu a conèixer la Veritat que desprèn en el moviment la Sandra Ballbè.

Les llums de la Laura Rubio i el Quim Pla, el so de l’Oriol Marimon…

Tots els qui sou i compartim aquest Camí esteu convocats a l’abraçada que dóna alè per seguir mirant la vida tal com és i tenir el coratge de posar límits, confrontar la injustícia, admirar i compartir, això és estimar.