Avui ens ha deixat el monjo Xavier Altés. Ell va ser qui em va regalar i ensenyar el que sé del Llibre Vermell de Montserrat. Aquestes són imatges de El Cor de Vallferosa portant a escena l’Ad morten festinamus de la mà de la Maite Ojer al Monestir de Pedralbes.

Fa una estona escoltava l’entrevista del Joan Barril a la Teresa Forcades mentre anava encabint fanals dins les caixes, preparant espelmes, netejant la furgoneta que m’ha deixat la Dolors perquè cada dia porto més coses als concerts, ara fins i tot un esquelet de vaca que en Robert Lungu de 12 anys de Freixinet em va acompanyar a trobar sencer buscant pel bosc.

Anava escoltant l’entrevista i no feia més que pensar en les persones amb qui la voldria compartir: parla de feminisme, Queer, medicines alternatives i medicina tradicional, abús i revolució, Pericoresi!! Anava pensant aquesta entrevista és ideal per despertar, és com qui encén la llum i ho veu tot clar. Què afortunada em sento de ressonar amb les seves paraules tan feliçment.
Aquí la teniu, amb tot el que sigui la meva vida, us la recomano més que respirar.