L’expressió artística com a camí per reflexionar, evolucionar i compartir. Aquesta és la idea que ha reunit un equip multidisciplinar, amb la cantant i intèrpret Lídia Pujol al capdavant, i que compta també amb Mercè Canals (il·lustradora), Maite Ojer (directora de teatre), Bel Olid (escriptora) i Maria Ugarte (professora de música).

Durant vuit dies pretenen conviure amb una trentena de nens a l’Escola dels Somiatruites, en un projecte que té com a objectiu que els participants experimentin amb la creativitat i busquin maneres de posar-la al servei del bé comú. El treball en equip desembocarà en un espectacle final obert a tothom, que reunirà el millor de cadascú. L’experiència ha de servir per ajudar els participants a plantejar-se la seva relació amb el món i la seva vocació personal, a més d’oferir un espai en què poder disfrutar el procés creatiu guiats per professionals que han fet de l’art una manera més respectuosa de viure.

En aquesta primera edició, l’Escola dels Somiatruites tindrà lloc del 18 al 26 de juliol a les instal·lacions de L’Auró, a la Segarra. Podeu fer-hi les inscripcions a www.escolasomiatruites.com fins al dia 30 de juny.

CARTELL LIDIA PUJOL