Amics,

 

la Teresa estrena web!! I volem demanar-vos que en doneu la màxima difusió. Hem d’aconseguir que les audiències de la Teresa siguin multitudinàries, «com per miracle» ella fa que ressonin les nostres possibilitats, que despertin cadascuna de les nostres qualitats. Quan l’escoltem, ens escoltem; iniciem un diàleg amb nosaltres mateixos en relació amb els altres i sentim la força i l’alegria de «formar part».

.

 

 

http://teresaforcades.wordpress.com/

 

 

 

 

 

Pròximes conferències de Teresa Forcades:

– Dijous 17 de gener a les 19h a la Seu AureaSocial (c/ Sardenya 263, Barcelona)
– Divendres 18 de gener a les 20h a la  Biblioteca S. Vives Casajuana (c/  Maria Gimferrer, 20; Sant Vicenç de Castellet)
– Divendres 25 de gener a les 19h a la Sala el Torin (Olot): Més informació
.

 

Amigos,

Teresa estrena web!! Y queremos pediros que deis la máxima difusión. Tenemos que conseguir que las audiencias de Teresa sean multitudinarias, «como por milagro» ella hace que resuenen nuestras posibilidades, que despierten cada una de nuestras cualidades. Cuando la escuchamos, nos escuchamos; iniciamos un diálogo con nosotros mismos en relación con los otros y sentimos la fuerza y la alegría de «formar parte».

.

http://teresaforcades.wordpress.com/

 

 

 

 

 

Próximas conferencias de Teresa Forcades:

– Jueves 17 de enero a las 19h en la Seu AureaSocial (c/ Sardenya 263, Barcelona)
– Viernes 18 de enero a las 20h en la  Biblioteca S. Vives Casajuana (c/  Maria Gimferrer, 20; Sant Vicenç de Castellet)
– Viernes 25 de enero a las 19h en la Sala el Torin (Olot): Más información
.