“Avui si no ets corrupte ets un heroi.
Avui no ser corrupte té mèrit.
Avui admirem a qui no és corrupte perquè ser corrupte és normal.
Avui cal robar molt o vigilar que no t’enganxin, perquè avui només van a la presó els lladres de pomes; els lladres que ens ho roben tot, no.
Avui ens sorprèn quan algú podent robar, no roba.
Avui els nostres pares accepten la corrupció dels nostres representants, sembla que els molesta que sigui tan escandalós però es veu que és així…”
(Dani, 15 anys. Estudia alemany.)
.

Avui la gran majoria no ens hem preguntat encara com ens afecta profundament aquesta normalització que ja forma part del nostre llenguatge quotidià. Encara no ens hem preguntat quina mena de referent d’Amor i Llibertat som per als nostres fills quan ens senten parlar de corrupció normalitzada a les sobretaules nadalenques. Els diem que la gent quan veu passar molts diners per davant no pot decidir si robar o no robar, roba. És així…

Quan jutgem la corrupció del partit de l’oposició i justifiquem la del nostre, ho diem tot.

Quan exercim els nostres “drets” dins del marc d’una Constitució blindada per exèrcits d’advocats que protegeixen els lladres, ho fem tot.

Ara que el 99% ens hem cregut que ser és tenir, ens hem quedat quiets sense paraules i ens ho estan prenent tot. És l’hora de sumar forces i avançar sense treva cap a l’horitzó.

Ja no vull parlar més de la corrupció dels Grans Lladres perquè minimitza la responsabilitat de cada un de nosaltres de fer un món millor.

Itziar Gonzalez, la convidada a les Converses Singulars del pròxim dia 27 a l’església de Sant Pau del Camp, senzillament va dir la veritat en un món de mentida normalitzada i va ser tan escandalós que va tenir tots els mitjans de comunicació assenyalant-la, primer per destruir-la, després per alçar-la d’entre tots com si fos una excepció, com si fos l’escollida d’entre totes les dones, com si per ser honest calgués un miracle.

Avui cal restaurar el camí de Ser Persona i no oblidar que la nostra terra és sagrada: no trepitjarem a ningú, traurem del mig allò que no ens deixa avançar i començarem per posar els lladres a les presons. Recuperarem la lliure circulació del nostre espai interior, la nostra dignitat, i llavors podrem mirar-nos als ulls per avançar amb la força de l’Amor i la Llibertat cap a l’autodeterminació d’un poble.

Posem Remeis d’Amor en tot allò que fem i diem a cada instant. Recordem que l’ésser humà és inconstant i cal perseverar, és així.

Veritablement, tan llarga, indigna, medicalitzada i lluny dels nostres fills volem la nostra vida?

Tot està per fer i SI VOLEM tot és possible.

 

 

Article a eldiario.es

.

Compra tus tickets

“Hoy si no eres corrupto eres un héroe.
Hoy no ser corrupto tiene mérito.
Hoy admiramos a quien no es corrupto porque ser corrupto es normal.
Hoy hay que robar mucho o vigilar que no engancha, porque hoy sólo van a la cárcel los ladrones de manzanas; los ladrones que nos lo roban todo, no.
Hoy nos sorprende cuando alguien pudiendo robar, no roba.
Hoy nuestros padres aceptan la corrupción de nuestros representantes, parece que les molesta que sea tan escandaloso pero se ve que es así…”
(Dani 15 años. Estudia alemán.)

 .

Hoy la gran mayoría no nos hemos preguntado todavía cómo nos afecta profundamente esta normalización que ya forma parte de nuestro lenguaje cotidiano. Todavía no nos hemos preguntado qué tipo de referente de Amor y Libertad somos para nuestros hijos cuando nos oyen hablar de corrupción normalizada en las sobremesas navideñas. Les decimos que la gente cuando ve pasar mucho dinero por delante no puede decidir si robar o no robar, roba. Es así… Cuando juzgamos la corrupción del partido de la oposición y justificamos la del nuestro, lo decimos todo.

Cuando ejercemos nuestros “derechos” en el marco de una Constitución blindada por ejércitos de abogados que protegen los ladrones, lo hacemos todo.

Ahora que el 99% nos hemos creído que ser es tener, nos hemos quedado quietos sin palabras y nos lo están tomando todo. Es la hora de sumar fuerzas y avanzar sin tregua hacia el horizonte.

Ya no quiero hablar más de la corrupción de los Grandes Ladrones porque minimiza la responsabilidad de cada uno de nosotros de hacer un mundo mejor.

Itziar González, la invitada a las Converes Singulars del próximo día 27 en la iglesia de Sant Pau del Camp, sencillamente dijo la verdad en un mundo de mentira normalizada y fue tan escandaloso que tuvo todos los medios de comunicación señalando, primero por destruirla después para levantarla de entre todos como si fuera una excepción, como si fuera la escogida de entre todas las mujeres, como si para ser honesto hubiera un milagro.

Hoy hay que restaurar el camino de Ser Persona y no olvidar que nuestra tierra es sagrada: no pisaremos a nadie, sacaremos del medio aquello que no nos deja avanzar y empezaremos por poner los ladrones en las cárceles. Recuperaremos la libre circulación de nuestro espacio interior, nuestra dignidad, y entonces podremos mirarnos a los ojos para avanzar con la fuerza del Amor y la Libertad hacia la autodeterminación de un pueblo.

Pongamos Remedios de Amor en todo lo que hacemos y decimos a cada instante. Recordemos que el ser humano es inconstante y hay que perseverar, es así.

Verdaderamente, ¿tan larga, indigna, medicalizada y lejos de nuestros hijos queremos nuestra vida?

Todo está por hacer y SI QUEREMOS todo es posible.

Article en eldiario.es

.

Compra tus tickets