Dissabte a la nit, a la Plaça Sant Joan, SOM (Solsonès Obert al Món) va convidar a la Judit Neddermann i la impecable banda de quatre persones artistes capitanejada per l’Amat Amic Pau Figueres, al seu concert anual dedicat a causes justes. Stop Mare Mortum

Foto Marc Javierre

Senzillament vaig ser feliç. La creativitat, la bellesa, l’alegria, el compromís, les dinàmiques, les composicions, els arranjaments, la interpretació i la comunió entre els quatre músics, amorosint la veu d’ales policromades de la Judit, em va deixar en estat de bona esperança. Sí, de plena d’esperança en un món millor. Grans intèrprets que no dissocien la Bellesa, la creativitat, la identitat i el sentit de les seves obres de la qualitat humana que tots i cada un desprenen.

Foto Marc Javierre

La descoberta de l’Adri González als teclats, les onades sonores que dibuixaven el seu cos en relació a la bellesa i el bon gust que sorgia de les seves mans connectades a tot i a tots.

Foto Marc Javierre

El Didak Fernández em va fer sentir quelcom ben curiós: les espirals de llum que les giragonses de la veu de la Judit deixen en passar, les recollia ell amb el ritme del seu cos: quan calia amb força cap a terra, d’altres cap al cel, moltes ben endins… Tot un mestre del ritme en relació.

Foto Marc Javierre

La base per l’alçada del baix elèctric de l’Isaac Coll, ha estat l’àrea infinita on s’ha bellugat en totes direccions aquest quintet de meravelles. I no diré res des del reclinatori on venero al Pau Figueres.

Foto Marc Javierre

Sí, Persones, músics, catalans. És així com m’agrada a mi. I sí, sé que dir. L’únic que puc dir: gràcies!

 

Foto Marc Javierre