Bel Olid i Lídia Pujol celebren juntes el seu 40 i 49 aniversari.

Qui les coneix ho sap. Són poderoses. Decidides. Invocant la força de la Llum i la confrontació de la injustícia, determinades a estimar lliurement per damunt de tot, projecten un desig comú: Perseverança!

L’Amor de Sant Francesc i la Força de Santa Teresa de Jesús, tots dos també del dia 4 d’Octubre, protegeixen i orienten aquest procés. Els hem convidat i lliurement ens han donat la seva resposta a les urnes. L’Amor mou muntanyes, la violència no és res més que una esquitxada.

Felicitat, Coratge, Sort i Amor, Persones d’allà on sigui que decidiu voler Ser Persones, avui.

Última hora: Ramon Llull i Raimon Panikkar s’apunten a la farra.

Ramon Llull que va dedicar la seva vida a l’Ars amativa per convèncer en lloc de vèncer, comenta i reconeix amb Alegria que això de Convidar és veritablement un pas més en l’evolució humana. 
Ell que superava els límits relacionals de l’homo d’Atapuerca i les seves garrotades, ens felicita! 
Raimon Panikkar l’indi català, budista, hindú i cristià, intervé tot dient que la fecundació mútua de les parts és la possibilitat infinita de la humanitat.
Jesús mateix, aquell a qui la llei va crucificar, va dir que nosaltres faríem coses més grans que Ell. 
La situació és la mateixa de sempre però ell, estava sol. Nosaltres estem juntes i aquí, a les nostres terres som professionals i referents en el món en això de fer pinya! Siguem un referent per tots d’Amor i llibertat.

Perseverança.

Foto Marc Javierre