Ahir haguera volgut assistir amb tota la curiositat i les ganes a la trobada que es va fer al poliesportiu de l’estació del nord. Conec personalment a la Marta Sibina, és una gran amiga i dic gran perquè l’admiro, perquè vull aprendre a ser Persona com ho és ella i, juntes, anar més enllà. Conec personalment a l’Albano Dante, és un gran amic i dic gran perquè l’admiro, vull aprendre a ser Persona com ho és ell i, junts, anar més enllà. Conec personalment al Xavier Domènec, no gaire però tinc la preciosa experiència de sentir en la seva mirada i el seu gest, honestedat, fraternitat, alegria!
Diu l’Ada Colau que la paren per carrer, en el metro i la gent li diu «hem guanyat per primer cop» i és veritat. És el que vaig sentir la nit que Barcelona en Comú guanyava l’alcaldia: veia a aquests companys, dels qui vull aprendre tant a Ser Persona, i em veia a mi mateixa allà dalt, parlant per primer cop amb la meva comunitat. Així és com desitjo que la política sigui: quelcom que ens inclou a la ciutadania com a peça fonamental.
No us perdeu aquest acte, i si no teniu gaire temps, escolteu a la infermera Marta (minut 20) i si en teniu una mica més, a l’alcaldessa Ada (1:28).
El canvi no s’atura, floreix de nou l’esperança d’un canvi real, fonamental, de base i de la terra al cel!