Bon dia de Reines Amics.

Un amic meu té una malaltia crònica, pren vuit medicaments diaris i d’ells en depèn la seva vida. És jove i encara no ha tingut un sou fix com per aplicar-li directament els percentatges que amb la nova llei sanitària han decidit els nostres «representants» per aplicar el co-pagament de medicaments, així que ho fan sobre el sou que tenia fa dos anys del seu pare. Actualment, amb la situació de crisi econòmica que estem patint etc… està pagant el 60% d’uns medicaments caríssims. Però, ¡no se vayan todavia!, ara arriba el pitjor: mentre conversava amb ell i el posava en contacte amb l’amiga i metgessa Laura Rubio, de sobte vaig sentir com una onada terrible d’horror em deixava xopa de dalt a baix, amb aquestes mesures et fan sentir que ets responsable de estar malalt!!! Veus als teus pares fent un esforç titànic per sostenir la realitat que t’ha tocat i que els ha tocat com a pares, i et sents culpable de estar malalt!!!. Amics, a l’Estat li ha tocat tenir una funció que està defugint perversament, que és la cobrir-nos sota la seva empara. Enlloc d’això, ens està esta dient que «si me parte un rayo» és la nostre responsabilitat. T’està dient que ets culpable d’haver nascut cec, culpable de tenir càncer, t’han atropellat, t’han tallat les cames i ets culpable, tens una malaltia mental i n’ets culpable… No, amics, això és una aberració, això és tan pervers que sóc capaç de tot per no permetre aquesta gran mentida, aquest robatori de dignitat i aquesta perversió profunda de valors. Cantaré i cridaré fins l’últim alè que l’Amor és una altra cosa i que l’Estat ha d’assumir el seu paper, un paper que hem de decidir NOSALTRES.
Que l’arbre d’aquest vídeo no ens deixi avançar no és culpa nostra, però no ens quedarem de braços creuats. Amb la força de tots i cadascun de nosaltres el podrem apartar, així com aquests «representants» nostres, que NO ens representen.

.

 

.

Buenos días de Reinas Amigos.

Un amigo mío tiene una enfermedad crónica, toma ocho medicamentos diarios y de ellos depende su vida. Es joven y todavía no ha tenido un sueldo fijo como para aplicarle directamente los porcentajes que con la nueva ley sanitaria han decidido nuestros «representantes» para aplicar el co-pago de medicamentos, así que lo hacen sobre el sueldo de hace dos años de su padre. Actualmente, con la situación de crisis económica que estamos sufriendo etc… está pagando el 60% de unos medicamentos carísimos. Pero, ¡no se vayan todavía , ahora llega lo peor: mientras charlaba con él y lo ponía en contacto con la amiga y médica Laura Rubio, de repente sentí como una oleada terrible de horror me dejaba empapa de arriba abajo, ¡¡¡con estas medidas te hacen sentir que eres responsable de estar enfermo!!! Ves a tus padres haciendo un esfuerzo titánico para sostener la realidad que te ha tocado y que les ha tocado como padres, y ¡¡¡te sientes culpable de estar enfermo!!!. Amigos, al Estado le ha tocado una función que está rehuyendo perversamente, que es la de cubrirnos bajo su amparo. En vez de esto, nos está esta diciendo que «si me parte un rayo» es nuestra responsabilidad. Te está diciendo que eres culpable de haber nacido ciego, culpable de tener cáncer, te han atropellado, te han cortado las piernas y eres culpable, tienes una enfermedad mental y eres culpable… No, amigos, esto es una aberración, esto es tan perverso que soy capaz de todo para no permitir esta gran mentira, este robo de dignidad y esta perversión profunda de valores. Cantaré y proclamaré hasta el último aliento que el Amor es otra cosa y que el Estado tiene que asumir su papel, un papel que hemos de decidir NOSOTROS.
Que el árbol de este vídeo no nos deje avanzar no es culpa nuestra, pero no nos quedaremos de brazos cruzados. Con la fuerza de todos y cada uno de nosotros lo podremos apartar, así como estos «representantes» nuestros, que NO nos representan.

.

 

.