Amb tot el que està passant, em ve constantment al cap com crear vincles entre persones, més enllà de les seves nacionalitats, més enllà del territori, més enllà del que és meu i del que és teu. Em venia al cap una cançó i quan vaig anar a buscar-la, vaig trobar que la versió original havia estat censurada en el seu moment. És una cançó de Cecilia. Cecilia és una cantant espanyola que va cantar cançons com «un ramito de violetas» o «dama dama»… Una cantant que va morir un any després que el dictador. Ho dic perquè jo tinc la sensació que Franco ha vuelto. Tinc molt de desig i molta necessitat de cantar aquesta cançó. La seva versió original va ser censurada, però ella la cantava en directe tal com l’havia composat. No la va poder gravar tal com l’havia composat perquè la censura no li va permetre, com aquesta i moltes altres cançons. Veureu que la lletra diu coses que ara mateix a nosaltres, a mi, em ressonen molt. I és per això que la vull cantar. Es diu «Mi querida España».

Catalanes, Cecilia también ha vuelto.