11:00h. Pl. Puig i Cadafalch a les Fonts de Montjuïc de Barcelona

El diumenge 13 d’octubre tindrà lloc l’acte central de presentació del Procés Constituent a les 11:00h a la Pl. Puig i Cadafalch a les Fonts de Monjuïc de Barcelona (L1-L3-FGC Pl. Espanya; BUS 13-150-90-100-23-55-9-37). Comptarem amb les intervencions i actuacions musicals de diverses persones que dónen suport a la proposta.

Us animem a totes i a tots a participar-hi! No hi falteu!

El 13 d’octubre tots i totes a les Fonts de Monjuïc!

Amb intervencions i actuacions de:

Arcadi Oliveres
Teresa Forcades
Txell Sota
Vicenç Navarro
Marta Sibina
Pep Riera
Marta Afuera
Joanjo Bosk
Esther vivas
Albano Dante
Amparo Sánchez
Xavier Domènech
Josep Maria Antentas
Gerardo Pisarello
Jaume Asens
Gerard Quintana
Tortell Poltrona
Lídia Pujol

webcartell13

 

Carta d’Arcadi Oliveres i Teresa Forcades acte 13 octubre

Benvolguts/des,

Pau i Bé,

Ja ha passat l’estiu i, gràcies a totes vosaltres, la iniciativa que va començar el passat 10 d’abril ja compta amb 43.986 signants, unes 80 assemblees territorials i 4 assemblees sectorials.
És el moment de donar per conclosa l’etapa d’arrencada del procés i fer el tret de sortida de l’etapa de consolidació.
Això ho volem fer amb un gran acte públic que esperem que sigui multitudinari:

Data: diumenge 13 d’octubre
Hora: de les 11 a les 2 del migdia
Lloc: a les fonts de Montjuïc de Barcelona (P/Puig i Cadafalch; L1-L3-FGC Pl. Espanya; BUS 13-150-90-100-23-55-9-37)

L’etapa d’arrencada ha suposat uns reptes importants que, de moment, hem pogut anar superant entre totes. És d’esperar que els reptes de l’etapa de consolidació que estem a punt de començar siguin encara més grans. És per això que no hi pots faltar! El nostre objectiu és seguir recorrent el màxim nombre possible de pobles i vil·les amb la intenció d’explicar la proposta del Procés Constituent i animar a la ciutadania a impulsar-lo i a construir-lo col·lectivament.
Estem en un moment crític en la història del nostre país, on s’obren grans possibilitats per a aconseguir un canvi social just i solidari però on també ens enfrontem a greus amenaces contra els nostres drets socials, nacionals i individuals. Pensem que en aquesta situació un projecte com el nostre és plenament necessari, i per a què tingui èxit cal la implicació de totes i tots. Per això ens agradaria comptar amb la teva presència el dia 13 i aplegar el màxim possible de les 43.986 persones que heu firmat el manifest. Si pots contribuir a difondre la convocatòria del dia 13 entre el teu entorn, te n’estarem també molt agraïts.
L’acte inclourà la intervenció de persones significatives del món de les lluites socials i actuacions d’artistes que donen suport al procés. Durant l’acte es presentarà la campanya que hem estat treballant des del grup promotor i les assemblees territorials per explicar què és i per a què cal un procés constituent.
Gràcies per haver volgut formar part d’aquest procés constituent que tot just comença i per haver firmat el Manifest per a la convocatòria d’un procés constituent a Catalunya.
Esperem retrobar-nos el dia 13 i poder celebrar entre tots/es un gran acte festiu i reivindicatiu que mostri la vitalitat d’aquest nou projecte que estem construint. Ens hi jugem molt!

Arcadi Oliveres i Teresa Forcades

 

.