Ha estat una nit màgica. Centenars de persones han omplert el Gran Teatre del Liceu per enviar un missatge d’esperança a les persones grans que pateixen soledat i per presenciar un espectacle amb més de 15 artistes que ho han donat tot sobre l’escenari i han fet riure, emocionar i vibrar. Des d’Amics de la Gent Gran volem agrair a tothom que ha aportat el seu granet de sorra a la gala solidària ‘No esteu sols!’ perquè hagi estat un esdeveniment únic irrepetible.

El periodista Albert Om ha fet de mestre de cerimònies d’un espectacle que ha comptat amb tres generacions d’actrius:Montserrat Carulla, Vicky Peña i Miranda Gas, amb els seus ‘Diàlegs i reflexions’. En el decurs de la gala, l’artista Virgínia Vidal ha pintat un quadre que se subhastarà amb una finalitat solidària: aconseguir recursos econòmics per contribuir a la tasca d’Amics de la Gent Gran.

A ‘No esteu sols!’ també ha tingut un paper protagonista la música. Miguel Ríos, acompanyat del pianista Jaume VilasecaLídia Pujol i Dani Espasa al piano; la rumba de GertrudisGerard Quintana i Jordi Batiste (Els miralls de Dylan). I un artista d’excepció: Peret, que amb gairebé 80 anys ha posat el colofó a un final de gala ha posat dempeus les persones que eren aquella nit al Liceu.

L’humor d’Andreu Buenafuente, amb un monòleg sobre la vellesa extraordinari, i la companyia T de Teatre, acompanyada del pianista José Alberto Medina, han estat els representants de les arts escèniques, així com la companyiaTricicle, amb un vídeo molt especial per a les persones grans. En aquesta gala multidisciplinar i multigeneracional també hi ha hagut espai per la dansa, amb la participació d’Àngels Margarit.

La recaptació dels fons d’aquest espectacle benèfic donarà unimpuls important a l’acció social d’Amics de la Gent Gran i permetrà acompanyar emocionalment a més persones grans que volen deixar d’estar soles. Els beneficis de la venda d’entrades es destinaran íntegrament a expandir la tasca de l’entitat a cinc noves poblacions de Catalunya durant l’any 2013.

En aquesta gala solidària ‘No esteu sols!’ també han tingut un paper molt destacat voluntaris i voluntàries d’Amics de la Gent Gran. La seva col·laboració també ha estat decisiva perquè aquest espectacle fos un èxit.

http://amicsdelagentgran.org/index.php/ca/actualitat/noticies/309-nit-magica-cridar-no-esteu-sols

Ha sido una noche mágica. Cientos de personas han llenado el Gran Teatro del Liceo para enviar un mensaje de esperanza a las personas mayores que sufren soledad y para presenciar un espectáculo con más de 15 artistas que lo han dado todo sobre el escenario y han hecho reír, emocionar y vibrar. Desde Amics de la Gent Gran queremos agradecer a todos los que han aportado su granito de arena en la gala solidaria ‘No esteu sols!’ (No estáis solos) para que haya sido un acontecimiento único e irrepetible.

El periodista Albert Om ha sido el maestro de ceremonias de un espectáculo que ha contado con tres generaciones de actrices: Montserrat Carulla, Vicky Peña y Miranda Gas, con sus ‘Diálogos y reflexiones’. En el transcurso de la gala, la artista Virgínia Vidal ha pintado un cuadro que se subastará con una finalidad solidaria: conseguir recursos económicos para contribuir a la tarea de Amics de la Gent Gran.

En ‘No esteu sols!’ también ha tenido un papel protagonista la música. Miguel Ríos, acompañado del pianista Jaume VilasecaLídia Pujol y Dani Espasa al piano, la rumba de Gertrudis; y Gerard Quintana y Jordi Batiste (Els miralls de Dylan). Y un artista de excepción: Peret, que con casi 80 años ha puesto el colofón a un final de gala que ha puesto de pie a las personas que estaban esa noche en el Liceo.

El humor de Andreu Buenafuente, con un monólogo sobre la vejez extraordinario, y la compañía T de Teatre, acompañada del pianista José Alberto Medina, han sido los representantes de las artes escénicas, así como la compañía Tricicle, con un vídeo muy especial para las personas mayores. En esta gala multidisciplinar y multigeneracional también ha habido espacio para la danza, con la participación de Àngels Margarit.

La recaudación de los fondos de este espectáculo benéfico dará un impulso importante a la acción social de Amics de la Gent Gran y permitirá acompañar emocionalmente a más personas mayores que quieren dejar de estar solas. Los beneficios de la venta de entradas se destinarán íntegramente a expandir la labor de la entidad a cinco nuevas poblaciones de Cataluña durante el año 2013.

En esta gala solidaria ‘No esteu sols!’ también han tenido un papel muy destacado voluntarios y voluntarias de Amics de la Gent Gran. Su colaboración también ha sido decisiva para que este espectáculo fuera un éxito.

http://amicsdelagentgran.org/index.php/es/actualidad/noticias/309-nit-magica-cridar-no-esteu-sols