Cartel trobades creació 2016 ok

 

Trobades de Creació. Lídia Pujol et convida a cantar i a interpretar

Després d’un llarg camí amb Iter Luminis, que m’ha portat a cantar arreu del territori en espais incomparables, he decidit fer una passa més i convidar-te a compartir aquest camí en unes noves Trobades de Creació.

La nova aventura comença amb dues trobades per a convidar, a qui ho desitgi, a cantar i a interactuar junts. Comunicar un missatge que parteix del bé comú com a font inspiració i orientació, és l’objectiu principal d’aquestes dues cites.

L’equip que guia les Trobades de Creació som  Maite Ojer (directora i pedagoga en arts escèniques) al moviment escènic, Laura Rubio (metgessa i teòloga) a la producció i jo mateixa, a la direcció de l’espectacle i el treball de veu.

En aquestes trobades es treballaran les veus, els cossos i la raó que els inspira. També la consciència d’allò que no es veu i possibilita estructuralment l’espectacle: les tasques de producció, difusió, muntatge i desmuntatge.

Proposem un treball integral d’expressió artística, fonamentat en la comunicació de valors i la relació de la persona amb la comunitat. Qui ho desitgi podrà formar part de El Cor de Vallferosa* a la gira Iter Luminis 2016.

La primera trobada tindrà lloc els dies  22, 23 i 24 d’abril, i la segona trobada els dies 27, 28 i 29 de maig. Cada trobada seran tres dies de creació intensiva que han de possibilitar, formar part del cor de l’espectacle Iter Luminis. Compartirem una mateixa orientació vital i personal de viure l’art, a més d’intercanviar experiències i connectar amb diferents professionals de les arts escèniques.

Aquestes noves trobades tindran lloc al Casal la Salle de Veciana,  amb el desig que siguin per a tots nosaltres un Camí de Llum / Iter Luminis i de perseverança.

Lídia Pujol

Podeu fer les inscripcions contactant amb produccio@lidiapujol.com, fins al dia 1 d’abril (primera trobada) i 6 de maig (segona trobada).

*El Cor de Vallferosa és un grup artístic multidisciplinar.