1367601894243

“Cal un canvi interior, transcendent i un veritable canvi polític, un sistema polític que cerqui la Justícia”. Simone Weil.

«On no hi ha res que millorar, res que veure i pensar de renovada forma, res que corregir, res que crear i projectar, el món està mort«. Ingeborg Bachmann

El món no està mort, estem adormits, i aquells que se l’han fet seu, massa desperts, massa, no dormen mai. Nosaltres dormim de por a percebre qui som i al nostre món.

Al judici, l’abusador repetia una i una vegada, “no vull parlar, vull dormir, vull dormir, no vull parlar.”

Aquest és l’únic fracàs, no voler despertar. Si aquesta proposta fracassés, el fracàs no seria d’un, no seria de l’Arcadi o la Teresa, seria de tots. L’únic fracàs és veure com ens ho prenen tot i no fer res.
La proposta és madurar, Ser. Aquell que tingui encara forces que s’adreci a la poesia per connectar amb el somni que anhela un món millor i amb aquesta força desperti amb el desig de tocar. Junts tocarem aquest món i el tornarem a tocar…

 

 

Article de El periódico (1)

Article de El periódico (2)

1367601894243

“Hace falta un cambio interior, trascendente, y un verdadero cambio político, un sistema político que busque la Justicia”. Simone Weil.
«Donde no hay nada que mejorar, nada que ver y pensar de forma renovada, nada que corregir, nada que crear y proyectar, el mundo está muerto» Ingeborg Bachmann

El mundo no está muerto, estamos dormidos, y aquellos que se lo han hecho suyo, demasiado despiertos, demasiado, no duermen nunca. Nosotros dormimos de miedo a percibir quién somos y a nuestro mundo.

En el juicio, el abusador repetía una y una vez, “no quiero hablar, quiero dormir, quiero dormir, no quiero hablar.”
Este es el único fracaso, no querer despertar. Si esta propuesta fracasase, el fracaso no sería de uno, no sería de Arcadi o Teresa, sería de todos. El único fracaso es ver como nos lo quitaran todo y no hacer nada.

La propuesta es madurar, Ser. Aquel que tenga todavía fuerzas que se dirija a la poesía para conectar con el sueño que anhela un mundo mejor y que con esta fuerza despierte con el deseo de tocar. Juntos tocaremos este mundo y lo volveremos a tocar…

 

Artículo de El Periódico (1)

Artículo de El Periódico (2)