El coratge de rev/bel·lar-se: Una conversa entre dues dones que em fan pensar en la pluja que alimenta la terra i fa créixer el fruit. Dues dones de sol que escalfen, nodreixen i fan florir les ànimes i el pensament. Dues dones que quan parlen d’amor s’evaporen pels cels d’una espiritualitat que t’abraça i et fa somriure de complicitat.

A tot aquells que vingueu i compartiu aquesta aventura amb nosaltres, volem demanar-vos si us ve de gust que després d’aquest encontre, escriviu en aquest link les vostres reflexions i potser propostes d’accions per rebel·lar-nos vers allò que la nostre revelada dignitat ja no pot deixar passar. Sense perdre de vista, com diu l’Àngela aquest amor que donarà fruit i farà vibrar tota la terra, siguem actius.

.

 

.

 

.

 

 

.

 

.

 

.

 

.

El coraje de rev/belarse: Una conversación entre dos mujeres que me hacen pensar en la lluvia que alimenta la tierra y hace crecer el futuro  Dos mujeres de sol que calientan, nutren y hacen florecer las almas y el pensamiento. Dos mujeres que cuando hablan de amor se evaporan por los cielos de una espiritualidad que te abraza y te hace sonreír de complicidad.

A todos aquellos que vengáis y compartáis esta aventura con nosotros, queremos pediros si os apetece que después de este encuentro, escribáis en este link vuestras reflexiones y quizás vuestras propuestas de acciones para rebelarnos contra aquello que nuestra revelada dignidad ya no puede dejar pasar. Sin perder de vista, como dice Ángela este amor que dará fruto y hará vibrar toda la tierra, seamos activos.

.

 

.

 

.

 

 

.

 

.

 

.

 

.