Naciodigital.cat. 21/09/2012

 

El Centre de Lectura s’ha quedat petit per acollir a la mediàtica monja benedictina en un acte convocat per la CUP de Reus i la revista Cafè amb llet.

 

 
 
Dues sales del Centre de Lectura no han servit per acollit a tots els espectadors Foto: Albert Maikel (Twitter)

 

El Centre de Lectura de Reus s’ha quedat petit aquest vespre per acollir una xerrada de la mediàtica monja Teresa Forcades sobre «l’opacitat i la corrupció a la sanitat catalana». Junt amb Forcades també han intervingut Albano Dante i Marta Sibina, editors de la revista Cafè amb llet i pendents de judici per un vídeo que van realitzar on s’apuntava a CiU i alguns càrrecs propers al partit d’Artur Mas de corrupció en la sanitat pública.

Aquesta xerrada s’emmarca en una campanya que la CUP està realitzant a nivell nacional per denunciar el que segons ells és una trama de diferents partits catalans per enriquir-se gràcies a la sanitat pública. Fa pocs dies la CUP de Reus, la revista Cafè amb llet i el sindicat CATAC van publicar una revista on es relacionaven a diverses persones properes a CiU a tot l’entremat. Aquesta revista també fa una valoració de l’escàndol INNOVA i remarca els papers de Josep Prat, antic màxim dirigent d’INNOVA, i de Carles Manté, persona que presumptament va cobrar per unes feines que no va arribar a realitzar per l’Ajuntament de Reus.INNOVA i la lluita de la CUP per denunciar aquestes suposades irregularitats han marcat el primer any de vida del pacte de Govern entre Convergència i Unió i el Partit Popular a l’Ajuntament de Reus després de 35 anys de govern socialista.

http://www.naciodigital.cat/delcamp/noticia/24022/ple/absolut/teresa/forcades/reus

.

Naciodigital.cat. 21/09/2012

 

El Centro de Lectura se ha quedado pequeño para acoger a la mediática monja benedictina en un acto convocado por la CUP de Reus y la revista Cafè amb llet.

 

 
 
Dos salas del Centro de Lectura no han servido para acoger a todos los expectadores.  Foto: Albert Maikel (Twitter)

 

El Centre de Lectura de Reus se ha quedado pequeño esta noche para acoger una conferencia de la mediática monja Teresa Forcades sobre «la opacidad y la corrupción en la sanidad catalana». Junto con Forcades también han intervenido Albano Dante y Marta Sibina, editores de la revista Cafè amb llet y pendientes de juicio por un video que realizaron donde se apuntaba a CiU y algunos altos cargos próximos al partido de Artur Mas de corrupción en la sanidad pública.

Esta charla se enmarca en una campaña que la CUP está realizando a nivel nacional para denunciar el que según ellos es una trama de diferentes partidos catalanes para enriquecerse gracias a la sanidad pública. Hace pocos días la CUP de Reus, la revista Cafè amb llet y el sindicato CATAC publicaron una revista donde se relacionaban a diversas personas próximas a CiU a todo el entramado. Esta revista también hace una valoración del escándalo INNOVA y remarca los papeles de Josep Prat, antiguo máximo dirigente de INNOVA, y de Carles Manté, persona que presuntamente cobró por unos trabajos que no llegó a realizar para el Ayuntamiento de Reus. INNOVA y la lucha de la CUP por denunciar estas supuestas irregularidades han marcado el primer año de vida del pacto de Gobierno entre Convergència i Unió y el Partido Popular en el Ayuntamiento de Reus después de 35 años de gobierno socialista.

http://www.naciodigital.cat/delcamp/noticia/24022/ple/absolut/teresa/forcades/reus

.