Aquest blog es va iniciar amb el viatge a Veneçuela de Teresa Forcades, on un equip de tres persones (Eva Alimón, càmera; Laura Rubio, productora i metgessa; i jo mateixa)  vàrem fer un seguiment per donar testimoni del punt de vista de la Teresa al respecte dels canvis que amb l’arribada al poder del president Chávez, s’han produït al país, però també per enregistrar la trobada de la mateixa Teresa amb el Sr Chávez.

Finalment, com sabeu, aquesta trobada no va ser possible perquè l’agenda del president en plena campanya electoral no ho va permetre.

Hi ha persones que ens han demanat una conclusió o un resum del viatge i, de fet, cal decidir que fem amb el material que es va enregistrar a Veneçuela. Que la conversa Forcades-Chávez no fos possible ens va fer pensar si veritablement valia la pena fer res més (a més, editar el material enregistrat suposa una despesa de la que no disposem). Potser amb el temps ens inspirem i sabem com donar-li sentit al que tenim, de moment a dia d’avui el president està molt malalt i el consolat de Veneçuela a Barcelona ha demanat unes paraules de suport de la Teresa al poble veneçolà que vàrem enregistrar fa unes setmanes al Monestir de Sant Benet. Aquí les teniu.

Una abraçada i molta Vida.

Este blog se inició con el viaje en Venezuela de Teresa Forcades, donde un equipo de tres personas (Eva Alimón, cámara; Laura Rubio, productora y médica; y yo misma) hicimos un seguimiento para dar testimonio del punto de vista de Teresa sobre los cambios producidos en el país tras la llegada al poder del presidente Chávez, pero también para grabar el encuentro de la misma Teresa con el Sr Chávez.

Finalmente, como sabéis, este encuentro no fue posible porque la agenda del presidente en plena campaña electoral no lo permitió.

Varias personas nos han pedido una conclusión o un resumen del viaje, pero que la conversación Forcades-Chávez no se realizara, nos hizo pensar si verdaderamente valía la pena hacer nada más (además, editar el material grabado supone un gasto que de momento no podemos asumir). Quizás con el tiempo nos inspiremos y sepamos como darle sentido al material que tenemos, de momento a día de hoy el presidente está muy enfermo y el consulado de Venezuela en Barcelona ha pedido unas palabras de apoyo de Teresa al pueblo venezolano que grabamos hace unas semanas al Monasterio de Sant Benet. Aquí las tenéis.

Un abrazo y mucha Vida.