El ‘Llibre de la Creació’ serà presentat el proper dimecres dia 3 d’octubre, a les 19:30 h, al MUHBA El Call (Placeta Manuel Ribé, 3, Barcelona; Metro: L4 Jaume I / L3 Liceu) i comptarà amb les intervencions del caputxí Enric Cortès, hebraista i doctor en Bíblia, el poeta i doctor en filologia semítica Manuel Forcano, traductor i curador de l’obra, i Mario Satz, llicenciat en filologia hispànica i escriptor. La cantant Lídia Pujol recitarà uns fragments del llibre.

L’acte és organitzat per Fragmenta Editorial i compta amb la col·laboració del Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona (MUHBA).

Entrada lliure. Aforament limitat.

El ‘Llibre de la Creació’ será presentado el próximo miercoles día 3 d’octubre, a las 19:30 h, en el MUHBA El Call (Placeta Manuel Ribé, 3, Barcelona; Metro: L4 Jaume I / L3 Liceu) y contará con las intervenciones del capuchino Enric Cortès, hebraista y doctor en Bíblia, el poeta y doctor en filologia semítica Manuel Forcano, traductor de la obra, y Mario Satz, licenciado en filologia hispánica y escritor. La cantante Lídia Pujol recitará unos fragmentos del libro.

El acto está organizado por Fragmenta Editorial y cuenta con la colaboración del Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona (MUHBA).

Entrada libre. Aforo limitado.