He procurat i desitjat tant una cosa que crec que demà es farà realitat. No us ho puc dir perquè els somnis cauen del cel quan, a força de ser somniats, van agafant consistència fins que, per sorpresa, se’t tiren damunt.  L’únic indret que coneix aquest desig meu es diu Farrera.

Aquest és un concert revolucionari, amb cançons reivindicatives i un personatge que fa moltes preguntes. Aquest personatge va a l’escola dels Somiatruites, on aprèn que les possibilitats de si mateix i dels altres són infinites.

Per això decideix  Fer la revolució i tornar-la a fer com una actitud de vida i de confrontació activa vers la injustícia. Esta convençuda que tots aquells que han anat a les escoles de negocis i ara dirigeixen les grans companyies que controlen l’energia, la sanitat, l’educació, els aliments, l’aigua, l’habitatge, les armes, els medicaments, TOT, s’han de reciclar i han d’anar a una escola d’amor. I la resta, els que no controlem res des de la constitució per la transició de la dictadura militar a l’actual dictadura financera, també. No sigui que tinguem la independència, i segueixin manant els calers.

En aquesta escola també ensenyen a cantar les quaranta. Demà al Voilà us presentem 13 maneres de fer-ho, de dir la veritat, tan si convé com si no convé.

Coratge i a volar!

_MG_7431retocOK (Copiar)

_MG_7021retocOK (Copiar)

Fotografies: Marc Javierre Kohan

 

 Entrevista a el Punt Avui: També vull decidir sobre el deute i les retallades