Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Panikkar, poeta i fangador. Orient i occident soc

14 mayo 2019 @ 18:00 - 21:00

Sessió conjunta del Biomimetics Sciences Institute amb l’Academia Europaea (Barcelona Knowledge Hub): “MENT I MATÈRIA: UNA APROXIMACIÓ AL PENSAMENT CONSCIENT SIMBIÒTIC DE RAIMON PANIKKAR, RAMON MARGALEF I JAMES LOVELOCK”

  • 1a part: Visió i missió: Perspectives 18.00h – 18.30h
  • 2a part: Sessió acadèmica: Intervencions 18.30h – 19.15 h
  • 3a part: Concert de Lídia Pujol: Homenatge a Raimon Panikkar 19.15h – 20.30h

Lídia Pujol, veu
Dani Espasa, teclats
Guillermo Rizzotto, guitarrista
Xavi Lozano, instruments de vent i percussió

Entre la consciència i la matèria. Entre l’orient transcendent i espiritual i l’occident on regna la matèria i la funció, la cantant i intèrpret Lídia Pujol troba en la figura del filòsof Raimon Pannikar una porta per on transitar entre ambdues cultures. D’aquesta hibridació neix Iter Lumnis (“La cerimònia de la llum”), una experiència musical i poètica singular que ens parla dels nostres orígens més primigenis i de com la dicotomia imposada entre matèria i esperit, entre coneixement i amor, entre ser i fer, buida de contingut la vida i ens deshumanitza. En aquesta part final de ”Vòrtex Vital”, se’ns ofereix novament una nova perspectiva de la vida a la Terra, aquest cop des d’una mirada immaterial que apunta a tot el que té de transcendent la nostra existència.

Entrada gratuïta. Aforament limitat. Es prega confirmació a Kimberly Katte, barcelona@acadeuro.org o tel. 93-2701727 (matins).

Més informació

Local

Institut d’Estudis Catalans
Carme 47
Barcelona, Barcelona 08001 Espanya
+ Google Map
Ver la web Local