Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Love for Shakespeare

6 octubre 2014 @ 20:30

€26

Una sessió especial per a un dia especial. Obrim la ruta Shakespeare amb una lectura escènica d’alguns textos que ens tenen l’ànima robada. Estem enamorats del bard. I vosaltres?

Paraules, paraules, paraules… i una comunitat d’espectadors al seu voltant que mengen, escolten, senten, beuen, miren, entomen, agraeixen, ploren, riuen, evoquen… paraules; paraules imaginades pel més Sant de tots els Laics, paraules que tenen formes, colors, relleus, grandesa i misèria… i que sobreviuen miraculosament l’alquímia de passar a una altra llengua, amb uns altres sons i uns altres sentiments, perquè aquestes paraules contenen totes els sentiments, i per tant totes les llengües… paraules respirades per un home sol, un únic poeta, i que ja pertanyen a tota la humanitat… paraules que tornaran a ser vives gràcies a uns intèrprets que les aniran desgranant com si fos l’aigua d’un riu purificador, perquè aquestes paraules quan es pronuncien amb veu alta es converteixen en totes les realitats possibles i acaben sempre fent-nos un bé, difícil d’explicar, però que tots podem sentir.
Lluís Pasqual

 

intèrprets
Laura Conejero / Maria Hinojosa / Miriam IsclaMaika Makovski / Laia Marull / Judith Neddermann / Lídia Pujol / Mercè Sampietro / Rosa Maria Sardà / Emma Vilarasau

piano i clavicèmbal Dani Espasa

dramatúrgia Marc Rosich / direcció musical Dani Espasa / il·luminació Rai Garcia i Lluís Pasqual

Entrades

Detalles

Fecha:
6 octubre 2014
Hora:
20:30
Precio:
€26
Web:
http://www.teatrelliure.com/ca/programacio/temporada-2014-2015/love-shakespeare

Local

Teatre Lliure
Passeig de Santa Madrona 40-46
Barcelona, Barcelona Espanya
+ Google Map
Ver la web Local