Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Dona’m la mà. Sóc l’altra mà, no una costella. Concert de celebració del Mil·lenari de Sant Pere de Ponts.

9 marzo @ 19:00

15€

Amb Lídia Pujol (idea i veu), Dani Espasa (piano/teclat), Miquel Àngel Cordero (contrabaix), Xavi Lozano (instruments de vent), Mohamed Ayoub (veu i llaüt), Mohamed Soulimane (violí).

Concert extraordinari de celebració del Mil·lenari de Sant Pere de Ponts a càrrec de Lídia Pujol, 9 de març a les 19 h a Sant Pere de Ponts. Preu únic: 15 €

Avui celebrem el Mil·lenari de Sant Pere de Ponts, un espai imponent i tot un referent d’Amor i Llibertat. La devastació patida per les guerres carlistes l’any 1839 és conseqüència d’una batalla més del patriarcat. La restauració integral per iniciativa de l’Associació Amics de Sant Pere de Ponts és, per tot aquell qui cerca la qualitat humana, una autèntica orientació. D’aquests mil anys sols volem inspirar el nostre cant venerant la veritable història de la humanitat, la de l’Amor.

La cerimònia Dona’m la mà ens convida a una profunda reflexió sobre la vida, la identitat i la necessitat de desafiar les normes socials per abraçar la veritable essència de l’ésser humà, en tant que forma part d’un misteri que transcendeix el coneixement. És una acció de gràcies per formar part de la vida, la veritat i la bellesa que ens acull i depassa i és, també, una crítica ferotge a la reduccionista competitivitat sistèmica, letal per a la vida.

Dona’m la mà, soc l’altra mà, no una costella està emmarcada dins la commemoració dels actes del 8 de març, dia de la dona i la lluita per la igualtat de drets, i dels vint anys de trajectòria musical artística de Lídia Pujol, reconeguda amb el darrer Premi Espai Ter. Una trajectòria que posa indissociablement en relació la cerca interior i la qualitat del vincle amb la comunitat a través dels seus enregistraments i espectacles.

La cerimònia que avui ens convoca és una recreació original específicament ideada per a l’ocasió, de La cerimònia de la Llum – Iter Luminis 2010-2017 que ja es va presentar a la col·legiata de Sant Pere de Ponts l’any 2014.

Podeu adquirir les entrades a https://www.entrapolis.com/