Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

«Conversando con Cecilia» al Festival Acròbates

15 mayo 2021 @ 20:00

22€

Creació i direcció: Lídia Pujol

Música: Cecilia, Oscar Roig

Lletres: Cecilia, Valle Inclan, Teresa de Jesús, Jacint Verdaguer, Maria Mercè Marçal.

Músics: Lídia Pujol (veu), Dani Espasa (piano), Dario Barroso (guitarra), Xavi Lozano (flautes i efectes sonors), Didak Fernández (bateria), Miquel Àngel Cordero (baix i contrabaix), Carlos Monfort (violí i guitalele) i Joan Anton Pich (violoncel).

Direcció musical: Dani Espasa / Carlos Monfort

 

Comprar entrades

NOVA DATA: 15 MAIG 2021. Si tenies entrades pel 14 de novembre, serveixen les mateixes entrades. En el cas de no voler les entrades que ja tenies adquirides, l’import de les mateixes es retornarà per la mateixa via que es van adquirir: contacteu amb el Teatre Joventut.

Les cançons de Cecilia són un constant convit a preguntar-nos si el que fem o diem, fins i tot el que sentim, té relació amb el nostre desig més profund o amb el que s’espera de nosaltres.

Mai va fer cançó protesta. No va voler convèncer ningú de res “porque yo no soy nadie para decirle a otro lo que tiene que pensar o hacer. Yo solo hablo y canto sobre lo que vivo y pienso. Solo quiero dividir mi pan y compartir mis opiniones.”

Cecilia ens convida a silenciar els intermediaris, ja siguin mediàtics, culturals, polítics, familiars o religiosos, per preguntar-nos qui som, què pensem, quin és el nostre desig més profund, aquell que fonamenta i dóna coherència a la nostra llibertat personal.

Cecilia era del parer que cap pla, proposició, estratègia o arranjament no pot tornar a un home perdut la seva pròpia dignitat i el sentit de parlar amb un igual. Una actitud sí que ho farà: les belles maneres, la tendresa, la cortesia, la curiositat per la diferència i qüestionar-ho tot començant per un mateix.

Organizador

Festival Acrobates
Correo electrónico
info@acrobatescultura.com
Ver la web Organizador

Local

Teatre Joventut
Carrer Joventut, 4-10
L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona 08904 España
+ Google Map
Teléfono
934 03 69 90
Ver la web Local