Cargando Eventos

« Todos los Eventos

«Conversando con Cecilia» al Festival Acròbates

14 noviembre @ 20:00

22€

Creació i direcció: Lídia Pujol

Música: Cecilia, Oscar Roig

Lletres: Cecilia, Valle Inclan, Teresa de Jesús, Jacint Verdaguer, Maria Mercè Marçal.

Músics: Lídia Pujol (veu), Dani Espasa (piano), Dario Barroso (guitarra), Xavi Lozano (flautes i efectes sonors), Didak Fernández (bateria), Miquel Àngel Cordero (baix i contrabaix), Marçal Ayats (violoncel) i Joan Anton Pich (violoncel).

Direcció musical: Dani Espasa / Carlos Monfort

 

Comprar entrades

 

Les cançons de Cecilia són un constant convit a preguntar-nos si el que fem o diem, fins i tot el que sentim, té relació amb el nostre desig més profund o amb el que s’espera de nosaltres.

Mai va fer cançó protesta. No va voler convèncer ningú de res “porque yo no soy nadie para decirle a otro lo que tiene que pensar o hacer. Yo solo hablo y canto sobre lo que vivo y pienso. Solo quiero dividir mi pan y compartir mis opiniones.”

Cecilia ens convida a silenciar els intermediaris, ja siguin mediàtics, culturals, polítics, familiars o religiosos, per preguntar-nos qui som, què pensem, quin és el nostre desig més profund, aquell que fonamenta i dóna coherència a la nostra llibertat personal.

Cecilia era del parer que cap pla, proposició, estratègia o arranjament no pot tornar a un home perdut la seva pròpia dignitat i el sentit de parlar amb un igual. Una actitud sí que ho farà: les belles maneres, la tendresa, la cortesia, la curiositat per la diferència i qüestionar-ho tot començant per un mateix.

Organizador

Festival Acrobates
Correo electrónico:
info@acrobatescultura.com
Web:
https://acrobatescultura.com/

Local

Teatre Joventut
Carrer Joventut, 4-10
L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona 08904 España
+ Google Map
Teléfono:
934 03 69 90
Web:
http://www.teatrejoventut.cat/inici_2.aspx?id=2