Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Conversando con Cecilia

5 marzo 2021 @ 20:00

10€ – 12€
Foto Jaume Aragay

Lídia Pujol, veu.
Pau Figueres, guitarra.
Carlos Montfort, violí, guitalele, percussions.

Entrades

La cantautora presenta el seu treball Conversando con Cecilia.

Les cançons de Cecilia, Evangelina Sobredo (Madrid, 11 d’octubre 1948 -3 d’agost 1976), són un constant convit a preguntar-nos si el que fem o diem, fins i tot el que sentim, té relació amb el nostre desig més profund o amb el que s’espera de nosaltres.

Mai va fer cançó protesta. No va voler convèncer ningú de res “porque yo no soy nadie para decirle a otro lo que tiene que pensar o hacer. Yo solo hablo y canto sobre lo que vivo y pienso. Solo quiero dividir mi pan y compartir mis opiniones.”

Cecilia ens convida a silenciarels intermediaris, ja siguin mediàtics, culturals, polítics, familiars o religiosos, per preguntar-nos qui som, què pensem, quin és el nostre desig més profund, aquell que fonamenta i dóna coherència a la nostra llibertat personal.

Cecilia era del parer que cap pla, proposició, estratègia o arranjament no pot tornar a un home perdut la seva pròpia dignitat i el sentit de parlar amb un igual. Una actitud sí que ho farà: les belles maneres, la tendresa, la cortesia, la curiositat per la diferènciai qüestionar-hotot començant per un mateix.

Detalles

Fecha:
5 marzo 2021
Hora:
20:00
Precio:
10€ – 12€
Web:
http://agenda.laseu.cat/cultura

Local

Sala de Cultura Sant Domènec
C. de Sant Domènec, 2
La Seu d'Urgell, Lleida 25700
+ Google Map
Teléfono:
973 350 010
Ver la web Local