Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Concert amb motiu de l’Any Panikkar al Monestir de Pedralbes

29 septiembre 2018 @ 20:00

Amb Guillermo Rizzotto (guitarra clàssica i guitarra elèctrica).

Entrada  gratuïta (imprescindible la reserva prèvia d’entrades a espaisinterculturals@bcn.cat).

 

«Iter Luminis» (La Cerimònia de la Llum) és una cerimònia musical i poètica resultat d´anys de cerca d´un nou sentit en la interpretació i posterior adaptació artística dels repertoris històrics i tradicionals. Els missatge dels seus valors abasta des de la convivència entre cultures i pobles fins a la necessitat d´una lectura actual de símbols religiosos i culturals.

Aquest any 2018, se celebra el centenari del naixement de Raimon Panikkar i la proposta de Pujol és introduir a la sempre canviant cerimònia Iter Luminis, l´autor esmentat. De la ma del director musical Dani Espasa, Lidia Pujol vol experimentar i compartir una intuïció del que pot representar musicalment orient i occident : «El vincle entre la vida espiritual o poètica-l´alè d´orient- i la vida material o fangadora -l´acció d´occident-«.

Iter Luminis representa la diversitat en comunió que, considerant i partint de les diferències, transcendeix les cultures, les religions, els gèneres, les èpoques, els contextos històrics i les generacions.

Local

Monestir de Pedralbes
Baixada del Monestir 9
Barcelona, Barcelona Espanya
+ Google Map
Teléfono:
93 256 34 27