Amics, us presento a Esther Vivas.

esther-vivas_hortiz
Ella i el seu company Josep Maria Antentas, pertanyen a Revolta Global:
«La indignació pren diferents formes i el repte justament està en la capacitat de colpejar conjuntament, d’unir forces i coordinar-se. Veure com es pot augmentar la coordinació entre les lluites, els moviments socials, establir una agenda compartida…, crec que és el repte pendent.» Esther Vivas.
Escolteu aquesta entrevista:

Les properes Converses Singulars volen aplegar en diàleg la recent experiència de la Marta Sibina i l’Albano Dante de Cafèambllet, la llarga i intensament viscuda trajectòria d’aquests dos activistes de referència, i la música .
Esther Vivas és llicenciada en periodisme i magíster en sociologia. Les seves principals línies de recerca són l’anàlisi dels moviments socials alternatius (antiglobalització, fòrums socials, indignats), els impactes de l’agricultura industrial i les alternatives que es plantegen des de la sobirania alimentària i el consum crític.

 

“La pròpia lògica del sistema ens empeny cap a un consum irracional, superflu i no necessari”

Està canviant el consum? Enmig d’una crisi econòmica duríssima, moltes veus plantegen el dilema de si podem seguir consumint tal com ho hem fet els darrers anys o estem obligats a decréixer. Com consumirem en el futur? Serà un consum més proper, de km 0, i sostenible? Tot seguit el primer capítol de la sèrie Lletra petita a TV3.

Veure programa sencer aquí.

 

.