El proper 26 de decembre a l’auditori Axa (Av. Diagonal 547) a les 19h, concert «Els amants de Lilith» del Cicle Dones.

.

El 26 de desembre farem un concert a l’Auditori Axa-illa Diagonal.  L’han anunciat com Els amants de Lilith, però anirem molt més enllà de Lilith. La dona rebel, la que sap dir prou, també és acollidora i abraça amb tendresa. La dona llop, la que ensenya els ullals i les urpes quan s’acosten els lladres d’amor i dignitat, també canta cançons de bressol a la lluna plena.  La dona que va més enllà de ser dona, l’aspirant a persona, s’espaia amb l’aroma de tot en tots.

Entrades a telentrada

.

.

El próximo 26 de diciembre en el auditori Axa (Av. Diagonal 547) a las 19h, concierto «Los amantes de Lilith» del Cicle Dones.

.

El 26 de diciembre haremos un concierto al Auditorio Axa-illa Diagonal. Lo han anunciado como Los amantes de Lilith, pero iremos mucho más allá de Lilith. La mujer rebelde, la que sabe decir bastante, también es acogedora y abraza con ternura. La mujer lobo, la que enseña los colmillos y las zarpas cuando se acercan los ladrones de amor y dignidad, también canta canciones de cuna a la luna llena. La mujer que va más allá de ser mujer, la aspirante a persona, se espacía con el aroma de todo en todos.

Entradas en telentrada

.

.