Bon dia, amics
Déu meu!, hem enregistrat les bases i les altures del disc Iter luminis. Falten els revestiments, els detalls, les col·laboracions, el cor, l’orgue de Núria…
Han estat dos dies tan intensos que amb prou feina puc teclejar aquestes paraules. M’he despertat com en un somni que encara em retenia a la perfecta església del Casal La Salle de Veciana. On l’acústica per a l’enregistrament ha estat perfectament triada per l’Aniol Bestit, el mestre en acústica arquitectònica i millor persona, que ha enregistrat aquesta aventura que tot just comença. El Pau Figueres, també amic i mestre, i jo mateixa hem gaudit de la perfecta sonorització, les instal·lacions, els àpats, la natura, i el tracte immillorable de les persones d’aquest paradís segarrenc. Silenci, puresa, amabilitat, qualitat… També la productora i possibilitadora real de tot aquest Camí, Laura Rubio, així ho valora.
Els pròxims dies 10 i 11 enregistrarem aquí mateix la diversitat de El Cor de Vallferosa, un cor de cors d’arreu de Catalunya, dirigit aquest cop per la Maria Josep Besson, el Joan Figueres i l’Elisabet Erra. També aquest proper cap de setmana enregistrarem l’espectacularitat de l’univers del gong simfònic de la Marta Reixach.
Avui, el retorn de la casa artística, poètica i espiritual, a la casa física, natural, amb els meus estimats gossos em prendrà tot el dia, molècula a molècula, cada pensament, cada sensació, cada miracle i cada por vol ser reconeguda, vull saludar i felicitar i agrair.
Gràcies a tots per ser-hi d’una manera o altra. Aquesta és la gran fortuna d’aquest amorós projecte de vida.