“Cantarem aquesta cançó molt suau, molt sentit i molt bonic. Es tracta de fer comunitat. Aquest és el gran repte que tenim per davant, cal que ens escoltem els uns als altres i cantem junts. Junts.”

Em fa il·lusió pensar que a cada “Conversa singular”, a cada Concert la tornarem a cantar, i cada cop, a força de perseverar en escoltar al del costat amb el carinyo de sintonitzar amb el seu cant per sumar-ne un de sol, farem l’exercici de fibrar aquest “Bé comú” que tant necessàriament s’imposa, i aquesta autodeterminació que és indissociable de la relació d’Amor amb els altres.

“Cantaremos esta canción de forma muy suave, muy sentida y muy bonita. Se trata de hacer comunidad. Este es el gran reto que tenemos por delante, hace falta que nos escuchemos los unos a los otros y cantemos juntos. Juntos.”

Me hace ilusión pensar que en cada “Conversación singular”, en cada Concierto la volveremos a cantar, y cada vez, a base de perseverar en escuchar al del lado con el cariño de sintonizar con su canto para sumar uno sólo, haremos el ejercicio de fibrar este “Bien común” que tan necesariamente se impone, y esta autodeterminación que es indisociable de la relación de Amor con los otros.

.