la foto 3

Un papa, una mama, un fill, una germana, un amic, una companya, un desconegut…tots en el mateix d’horitzó. Si hi ha Déu, està en la relació d’iguals que respecten la diferència. Mireu com és relacionen l’Arcadi i la Teresa…

la foto 2

David Fernández (CUP): «El proper Papa ha de ser Teresa Forcades, o el Vaticà s’ha de dissoldre per ser un estat mafiós»

El portaveu de la CUP al Parlament diu que els catòlics catalans «de base» demanen una Església «sense jerarquies i sense fer un negoci de la fe»

El portaveu de la CUP al Parlament, David Fernández, ha demanat, de manera una mica irònica, aquest dimarts, que l’Església catòlica nomeni, aprofitant la renúncia del papa Benet XVI, la monja Teresa Forcades o el bisbe Pere Casaldàliga com a nous caps de la institució.

Fernández ha reaccionat així en ser preguntat per l’anunci fet dilluns pel Papa, i ha aprofitat per reclamar que, si el nou líder del catolicisme mundial no és cap d’aquests dos, «el Vaticà es dissolgui per ser un estat mafiós».

Apel·lació al cristianisme de base

«Això ho dic apel·lant al cristianisme de base d’aquest país, que aposta per una Església plural, sense jerarquies ni bancs vaticans i que no tingui un negoci de la fe», ha conclòs.