Robado a Lúcia Faraig quien a su vez lo ha robado de las redes

Robado a Lúcia Faraig quien a su vez lo ha robado de las redes

Article "Todo para el pueblo" de Nancy Rebel (Público)

Esa tensión creativa entre el poema i el articulo.

El millor d’aquests dies de «confinament» és l’aturada. Ens allibera de córrer, de competir, de sotmetre’ns al ritme del mercat i les comparacions. En lloc de sentir que el somni d’un món millor de la humanitat cada cop ens queda més lluny, potser com estem aturats i confinats qui sap si ens donarà temps d’aprofundir en el que veritablement ens fa ser qui som, que no és competir. Es tractaria de compartir, acceptant i agraint, per desagraït que sigui, el que costa: Fall in love, not Love without fall.

¿Com fonamentar interiorment que l’ésser humà, faci el que faci, és bo i digne de ser admirat pel que és potencialment? Com no tancar-li la porta pel que fa a re-conèixer, cada cop que la tanquem, que és per causa de la nostra pròpia estretor?¿Com seria que en el «con-finament» -on ens falta espai exterior- féssim espai interior i que aquest fes desaparèixer l’estretor de l’espai que ens falta per fora?

M’interessa pensar la relació entre confinament i llibertat. Estar «con lo finito» relacionándose de modo que nos haga libres. Per exemple, Jordi Cuixart. ¿Podríeu compartir amb mi altres exemples d’aquest vincle entre confinament i llibertat?

Quan els individus tenen consciència de Comunitat, el que és igualment funcional, com és quedar-se a casa, es diferencia infinitament si es fa perquè la llei obliga o perquè ho decideix la nostra Llibertat personal.

La preposición «con» señala compañía. . La posición estos días se estila confinada como confinada esta la raíz en la tierra, sin ser más -ni menos- que el fundamento de la orientación que tras lo finito siempre busca lo infinito.

Confiem en l’infinit. Infinitem el finit, confi-infinitem-lo. 

Saps quina és la darrera frase de l’espectacle Panikkar poeta fangador?

Envia’ns un exemple que parli del vincle entre Confinament i Llibertat. I descobreix-la aquests dies veient l’espectacle gratuït per gentilesa de Filmin.  

Participa al sorteig a instagram.

 

Aquest és el meu tercer exemple: 

-¿Cual es el colmo de la finitud?

La muerte

-¿Y el lugar mas confinado?

El ataúd.

 L’Amor transcendeix la mort. Cuidar-nos els uns als altres ens acosta a l’infinit.

Ver esta publicación en Instagram

📣 SORTEIG! ••• 🎬Sortegem 20 codis gratuïts per veure l’espectacle “Panikkar, poeta i fangador” estrenat al @grecfestivalbcn el juliol de 2018 a la plataforma @enfilmin … ✅ El millor d’aquests dies de «confinament» és l’aturada. Ens allibera de córrer, de competir, de sotmetre’ns al ritme del mercat i les comparacions. En lloc de sentir que el somni d’un món millor de la humanitat cada cop ens queda més lluny, potser com estem aturats i confinats qui sap si ens donarà temps d’aprofundir en el que veritablement ens fa ser qui som, que no és competir. 👉🏼 Envia’ns un exemple que parli del vincle entre confinament i llibertat, o bé un pensament de Raimon Panikkar. ••• 🎫 Saps quina és la darrera frase de l’espectacle Panikkar poeta fangador? Descobreix-la aquests dies veient l’espectacle gratuït per gentilesa de Filmin. ··· 1. En aquesta publicació digues un exemple que parli del vincle entre confinament i llibertat, o bé un pensament de Raimon Panikkar 2. Segueix el perfil @lidiapujoliter 3. Etiqueta a un amic per a que també pugui participar. 4. Com més comentaris, més opcions de guanyar. Els guanyadors s’escolliran via sorteig aleatori amb #easypromos 5. Les 20 persones afortunades, guanyaran un codi gratuït per visualitzar l’espectacle “Panikkar, poeta i fangador” a la plataforma FILMIN 6. Pots participar fins dijous 9 d’abril de 2020 a les 23.59h #sorteig #panikkar #musica #concert #confinament #llibretat #iterluminis

Una publicación compartida de Lídia Pujol (@lidiapujoliter) el