SONY DSC

Està a punt de veure la llum un projecte, generosament acollit pel Mossèn Francesc Tort, que vincularà el món de creació de la Lídia Pujol de valors i de compromís amb un espai mil·lenari i meravellós de la ciutat de Barcelona, el Monestir de Sant Pau del Camp. Un espai sagrat en el centre de la ciutat on proposarà a les persones que s’hi vulguin acostar compartir en intimitat una experiència de vida i art en diàleg amb la pedra.

La primera activitat d’aquesta “residència” tindrà lloc dijous 27 de desembre a les 20h amb un concert de la Lídia Pujol amb el Pau Figueres a la guitarra i el Miquel Àngel Cordero al contrabaix, titulat  País petit?

 

Compra tus tickets

 

.

i la segona, diumenge 27 de gener a les 18h quan la Lídia presentarà un nou episodi de les seves “Converses Singulars “, aquest cop amb la Itziar González, arquitecte i ex-regidora de Ciutat Vella.

 

.

SONY DSC

Está a punto de ver la luz un proyecto, generosamente acogido por el padre Francesc Tort, que vinculará el mundo de creación de Lídia Pujol de valores y de compromiso con un espacio milenario y maravilloso de la ciudad de Barcelona, el Monasterio de Sant Pau del Camp. Un espacio sagrado en el centro de la ciudad donde propondrá a las personas que se quieran acercar compartir en intimidad una experiencia de vida y arte en diálogo con la piedra.

La primera actividad de esta “residencia” tendrá lugar jueves 27 de diciembre a las 20h con un concierto de Lídia Pujol con Pau Figueres a la guitarra y Miquel Àngel Cordero al contrabajo, titulado País petit?

.

Compra tus tickets

.

 

y la segunda, domingo 27 de enero a las 18h cuando Lídia presentará un nuevo episodio de  sus “Conversaciones Singulars “, esta vez con Itziar González, arquitecta y ex-regidora de Ciutat Vella.

.