foto 4

foto 3

Avui he descobert quelcom meravellós. El conjunt monumental de les Esglésies de Sant Pere a Terrassa. Ha estat conèixer-me a mi mateixa. Una part de mi que no puc abastar. Els meus ulls han quedat enamorats d’una puresa arquitectònica que es feia alè de vida, la meva. Sóc jo ara qui trepitja aquest mosaic del segle cinquè. Qui cantarà dins d’aquesta suavitat de parets cançons de segles i segles d’història d’aquest petit país nostre; histories de la més gran de les masses, la dels morts que l’han construït immens i que també avui el fan terra d’acollida, digna, única, diferenciada, i que ens convida a obrir els braços a tots, tan si arribem, com si ja hi som. Terra de càtars, de trobadors i joglars, de jueus, sarraïns, cristians, d’andalusos catalans, de gallecs catalans, d’extremenys catalans, de paquis catalans…, tan si vens, com si aculls, fes un lloc a l’altre amb la seva diferencia i creix més únic encara, més Català, més Terrassenc, més Tu.

Si voleu venir a conèixer aquest tresor, i a escoltar un repertori que vol ser una genuflexió d’admiració i respecte, podeu fer les vostres reserves donant el vostre nom a aquesta adreça de correu a terrassa@omnium.cat

Em sap greu però no queden gaires entrades… 

foto 1
Braços oberts a tot el que sigui Amor i llibertat, costi el que costi, una i una altre vegada.
Fins dijous a les 20h a l’església de Santa Maria.

https://ca.wikipedia.org/wiki/Esglésies_de_Sant_Pere_de_Terrassa

foto 2

Mossén Toni Deulofeu, i Isabel Caba. Dues precioses pesones que han fet possible la meva felicitat amb aquest descobriment i la seva generositat, aquesta tarda. Elles fan que vulgui obrir els braços a la vida.

.
Aquí teniu la informació:

Omnium Terrassa

Reserva d’entrades

terrassa@omnium.cat

Informació
www.omnium.cat/terrassa

ref. Concert Lídia Pujol

Cicle: “Els càtars. 800 anys després de la batalla de Muret”

poster veu concertada 23 maig2 (Copiar)