Amics, s’acosta un esdeveniment «sens parangó» al Versus Teatre de Barcelona: ALEGRÍAS LAS JUSTAS (QUE BASTANTE BONITA ES LA VIDA YA DE POR SÍ).

L’he vist, dues vegades, a Madrid. I la tornaré a veure dues més com a minin. Sí, és ma germana, ho sé. Però sabeu què és tenir l’actriu més sorprenent de les actrius que mai he conegut al teu costat tota la vida i no poder-la emmarcar, etiquetar, definir, encasellar? Mai m’he pogut acostumar, ni que estigués dient 40 vegades la mateixa paraula sempre m’ha deixat bocabadada amb una renovada i única reinterpretació. Roser Pujol és una dona-actriu-persona en constant recreació. Veritable i profundament original, conèixer-la és l’experiència queer més real i autentica que mai deixaré d’experimentar mentre visqui. Com la Teresa Forcades i la Mayte Martín, dues persones que també defineixo com espectacularment inabastables i indefinibles, Roser Pujol és qui és en estat pur, sense que ho pugui evitar de cap manera i amb totes les conseqüències en aquest món d’etiquetes i mans que ens volen pastar. Veure una de les seves interpretacions, és això, Una. La següent, tot i tenir la mateixa estructura formal, esdevé una nova experiència.

És un honor, un orgull i una sort poder compartir de tant a prop el seu camí de llum, a través del seu art de la interpretació i recerca constant del seu esdevenir Persona a cada instant. Per parlar de Roser Pujol, totes les paraules del món són insuficients però mai indiferents, que diu el Sr. Tomàs. És per això que vull dir-vos que Roser Pujol és purament qui és, única, tot un referent a seguir cadascú pel seu camí, en aquests temps de merkelianes mans. Acosteu-vos al mercat i llanceu per terra totes les paradetes de mans. Per descobrir qui som, per donar sentit a tot plegat, per sostenir la diferencia, la realitat de ser peces úniques en relació, només cal donar valor a les pròpies mans que s’ofereixen als altres amb tota la gratuïtat.

.

CARTEL ALEGRÍAS LAS JUSTAS baja

 

.
Dirección: Quino Falero
.
Al Versus Teatre , al c/ Castillejos 179
.
De Dimarts a Dissabte inclosos, dues setmanes
– del 1 al 5 d’Octubre a les 22,30h
– del 8 al 12 d’Octubre a les 22,30h
.
Sinopsis de la Obra
Un puzzle de humor y dolor de la mano de diferentes autores, en boca de personajes que viven situaciones extremas llevando al espectador a absurdos divertidos, al tiempo que le hacen recapacitar sobre el sentido de la vida y nuestra manera de relacionarnos.
«No se trata sólo de una función sobre las dificultades especificas de la mujer en estos días, sino sobre la problemática del ser humano, tan sacudido por la actualidad. Alegrías… habla de lo que esta pasando ahora mismo».
«Como un documental, pero lleno de imaginación, ficción y palabra cuidada. La precariedad laboral, las nuevas formas de explotación, el hundimiento económico, la xenofobia enmascarada, la crisis política (…) entre otros temas…»
«Mujeres presentadas a pares y mujeres de par en par enfrentadas a situaciones delirantes, esclavas de la moda o del móvil (…)»
.

.

Dossier de premsa

Venda d’entrades

Promoció atrapalo

.

Crítica Alegrias las justas

.

.

.