411601_10151584419724848_399950618_o266010_10151584431169848_1339074480_o

 

 

Aquí teniu l’audio del programa:

 

 

I aquí el playback i la lletra de la cançó per a que podeu anar practicant per la «cantada col·lectiva» del día 27 de desembre a S. Pau del Camp.

 

 

 

 

.

PAÍS PETIT

El meu país és tan petit 
que quan el sol se’n va a dormir 
mai no està prou segur d’haver-lo vist. 
Diuen les velles sàvies 
que és per això que torna. 
Potser sí que exageren, 
tant se val! és així com m’agrada a mi 
i no en sabria dir res més. 
Canto i sempre em sabré 
malalt d’amor pel meu país. 

El meu país és tan petit 
que des de dalt d’un campanar 
sempre es pot veure el campanar veí. 
Diuen que els poblets tenen por, 
tenen por de sentir-se sols, 
tenen por de ser massa grans, 
tant se val! és així com m’agrada a mi 
i no sabria dir res més. 
Canto i sempre em sabré 
malalt d’amor pel meu país. 

El meu país és tan petit 
que sempre cap dintre del cor 
si és que la vida et porta lluny d’aquí 
i ens fem contrabandistes, 
mentre no descobreixin 
detectors pels secrets del cor. 
I és així, és així com m’agrada a mi 
i no en sabria dir res més. 
Canto i sempre em sabré 
malalt d’amor pel meu país. 

El meu país és tan petit 
que quan el sol se’n va a adormir 
mai no està prou segur d’haver-lo vist.

Vull fer-nos un preciós regal i convocar-vos a gaudir-ho tots plegats: el dia 27 de desembre a les 20 hores al Monestir romànic de Sant Pau del Camp cantarem junts, tots i cadascun, País petit. Us envio el playback de la cançó perquè la practiqueu amb carinyo. Es tracta de fer-ho amb tot el cor i la màxima atenció per ressonar en el cor de tots els altres. La reverberància de l’església del monestir és preciosa, i serà tota una experiència de relació entre nosaltres i amb la pedra mil·lenària de la nostre única i diferenciada identitat catalana, oberta a estimar i aprendre dels altres. Una experiència que quedarà enregistrada i podrem compartir a la xarxa. El repte és escoltar el propi desig, donar-li tota la credibilitat i expandir-ho en relació amb els altres en aquest espai, en aquest moment i com a Referencia d’Amor i Llibertat per sempre. Ser en comunió, aquest és el miracle que farà d’aquest país un lloc immens.

Us espero amb infinites ganes d’estimar-vos i ser estimada perquè si.

Compra tus tickets

.