Demà dia 17 a les 19h, actuació de Lídia Pujol i M. Àngel Cordero a la cloenda del VIII Fòrum contra les violències de gènere i V Fòrum Europeu, a l’espai Francesca Bonnemaison (c/ Sant Pere més Baix 7, Barcelona).

 

El VIII Fòrum contra les violències de gènere és un espai per compartir, per reflexionar, per donar respostes, per comprometre’s, per acompanyar i per aprendre de les dones que les pateixen. Enguany reflexionarem sobre la por que paralitza. Fem cas de la veu d’aquestes dones? Quina credibilitat els hi donem? Què vol dir TRENQUEM EL SILENCI?
El Fòrum intentarà plantejar i trobar respostes a totes aquestes preguntes. Les activitats estan dirigides al teixit associatiu, a la ciutadania en general i sobretot a totes aquelles persones que volen una societat solidària i igualitària entre els dos sexes.

http://www.violenciadegenere.org

.

Mañana día 17 a las 19h, actuación de Lídia Pujol y M. Àngel Cordero en la Clausura del VIII Forum contra las violencias de género y V Forum Europeo, en el espacio Francesca Bonnemaison (c/ Sant Pere més Baix 7, Barcelona).

 

El VIII Foro contra las violencias de género es un espacio para compartir, para reflexionar, para dar respuestas, para comprometerse, para acompañar y para aprender de las mujeres que las sufren. Este año reflexionaremos sobre el miedo que paraliza. ¿Hacemos caso de la voz de estas mujeres? ¿Qué credibilidad les damos? ¿Qué quiere decir ROMPEMOS EL SILENCIO?
El Foro intentará plantear y encontrar respuestas en todas estas preguntas. Las actividades están dirigidas al tejido asociativo, a la ciudadanía en general y sobre todo a todas aquellas personas que quieren una sociedad solidaria e igualitaria entre los dos sexos.

http://www.violenciadegenere.org

.