Aclariment sobre l’article publicat a www.llibertat.cat

 

Arran de l’article aparegut a la revista digital llibertat.cat, vull desmentir radical i absolutament el comentari que es fa al segon paràgraf i cito textualment “la monja ha volgut promoure un documental per explicar de primera mà la seva experiència al país”. Els promotors d’aquest documental són Josep Pintó i Patricia Miralles del Monegal de Sant Llorenç de Morunys a partir de la meva pròpia iniciativa, la qual s’ha pogut portar a terme gràcies al recolzament dels artistes i professionals que m’envolten: Laura Rubio, productora i metgessa; Eva Alimón, Càmera; Elisenda Roca, guió; i l’assessorament de Maria Reyes i Paulí Subirà. Teresa Forcades únicament ha donat el seu consentiment per que féssim el seguiment de les seves activitats publiques sense cap distinció entre aquesta i cap altre entrevista que l’hagin pogut fer.

Moltes gràcies.

Una abraçada,

Lídia Pujol

Be Sociable, Share!

4 thoughts on “Aclariment sobre l’article publicat a www.llibertat.cat

 1. Sandra Danés

  Hola Lídia,

  moltes felicitats per la iniciativa. Estic segura que l’experiència serà meravellosa; aprendreu, rebreu i donareu tantes coses !!.

  El meu cor viatge amb vosaltres. Bon viatge !!

  Sandra

 2. anna

  Beneïda sigui Veneçuela, i beneïdes sigueu vosaltres, dones que aneu a posar la llavor per el nou món i per la pau.

 3. JRRiudoms

  Sense cap ànim d’ofendre ni de buscar-raons, tinc dos dubtes que us els presento en forma de preguntes:

  1. Aquests viatges, qui els pague?

  2. La Teresa Forcades ha fet alguna crítica al fet que l’Església catòlica, apostòlica i romana reb cada mes de l’Estat espanyol més de 13 milions d’euros a “fons perdut” (o sia, sense cap control per part de l’Estat)? Ha fet alguna denúncia dels nombrossos privilegis que té la seva Església per part d’un Estat anomenat “aconfesional”?

  Atentament, i que Déu ens il·lumini a tots amb la seva llum

 4. Eduard Company

  Crec que el desmentiment s’hagués pogut fer d’una forma més amable, l’afirmació del periodista no sembla portar mala fe. Una precisió o puntualització hauria estat suficient, potser, no sé, dic jo…

  Sort en el viatge, us anirem seguint amb expectació.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: